• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
www.otroxos.gr
Ο "Τροχός" έφθασε στο τέρμα.

Το τελευταίο μας σχόλιο, 21-5-2017.

Αγαπητοί φίλοι ο "Τροχός", μετά από αρκετά χρόνια ενημερωτικής προσπάθειας, σταματά να "γυρνά". Οι δυνάμεις μας μας έφεραν μέχρι εδώ. Χρειαζόμαστε ξεκούραση και ανανέωση. Σας αποχαιρετούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους.

 
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ.

Δελτίο τύπου, 14-5-2017.

Μία νίκη ακόμη θα χρειαστεί η ομάδα Παγκορασίδων του Μυγδονιακού, καθώς πήρε ήδη την πρώτη από τις δύο που χρειάζεται για να προκριθεί στο final 4 του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Στον αγώνα του Σάββατου στις 13/5/2017 στο ΔΑΚ Λαγυνών και απέναντι στις ιδιαίτερα μαχητικές Παγκορασίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά έγινε το επόμενο βήμα για τα κορίτσια της κας Τρύψια.
Με τελικό αποτέλεσμα 0--3(22-25)(22-25)(10-25) και μετά από έναν αγώνα όπου ο Μυγδονιακός μόνο στο τελευταίο σετ έδειξε αγωνιστική ανωτερότητα έναντι των καλά διαβασμένων αντιπάλων του, το μυαλό των κοριτσιών είναι πλέον στο επόμενο βήμα, στον αγώνα του Σαββάτου στις 20/5/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Κυρμανίδου Μαρία, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Μαρανά Γεωργία, Χατζηαστερίου Μαρία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Βεζύρη Ιωάννα, Ιορδανίδου Αθανασία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Ευφραιμίδου Εβελίνα.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ : (Κνάπεκ Γεώργιος) Σγουρομάλλη Ζωή (C), Τερζίδου Κωνσταντίνα, Πουρνάρα Γεωργία, Τσίρη Κατερίνα, Κατσάκου Ιφιγένεια, Δανά Αμαλία, Δρόσου Χρύσα, Σέρτη Κατερίνα, Κατσάνου Αγγελική, Μάρκου Ελισάβετ, Νερσέσοβα Ειρήνη, Σέρτη Κωνσταντίνα.


 
2ο ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.

Δελτίο τύπου, 14-5-2017.

Μετά την περσινή πετυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης "Τρέχω με τον σκύλο μου", με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των αδέσποτων του διευρυνόμενου δήμου Ωραιοκάστρου, φέτος αναλαμβάνει την διοργάνωση ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος "Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου" με την συμβολή του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 Μαίου 2017 στην περιοχή "Αλώνια" όπως και πέρσι, από τις 10:00πμ έως και τις 13:00μμ.Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με τον σκύλο τους στην διαδρομή γύρω από τα Αλώνια.

Ο αγώνας χωρίζεται και φέτος σε τρεις κατηγορίες: α) Μεγαλόσωμα ζώα βάρους μεγαλύτερου των 25 κιλών β) Ζώα μεσαίου βάρους 11-25 κιλών και γ) Ζώα βάρους μικρότερα των 10 κιλών.

Το κόστος συμμετοχής συμβολικά είναι 3 ευρώ. Τα χρήματα θα καταβληθούν την ίδια μέρα της εκδήλωσης, κατά την διάρκεια παραλαβής των αριθμών συμμετοχής.

Θα υπάρχουν δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας και κλήρωση για άλλα μικρότερα δώρα για τους τετράποδους φίλους μας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ: https://www.surveymonkey.com/r/YMG273X

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΕΛΕΓΕΙΑ».

Δελτίο τύπου, 13-5-2017.

Την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 7:30μ.μ. τα Χορωδιακά Σύνολα του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου (Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis – Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας Σολ) συμμετέχουν στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Νέας Προποντίδας «Ελεγεία» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του ξενοδοχείου Pomegranate Wellness Spa Hotel στην όμορφη Ποτίδαια.

Τα Χορωδιακά μας Σύνολα, μετά την πετυχημένη εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον περασμένο Φεβρουάριο, συνεχίζοντας τις επιλεγμένες εμφανίσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις, γίνονται οι καλύτεροι «πρεσβευτές» τις χορωδιακής μουσικής του Ωραιοκάστρου.

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο Φεστιβάλ, τα μέλη των δύο Χορωδιακών Συνόλων μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο  χορωδιακό masterclass της διεθνούς φήμης σοπράνο Σιρανούς Τσαλικιάν!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελεγκτικό συνέδριο: αντισυνταγματικές οι παρατάσεις των συμβάσεων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ.

Αναδημοσίευση, 12-5-2017.

Το αποκαλυπτικό σκεπτικό της εισήγησης του πρώτου κλιμακίου του Α΄ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το θέμα των συμβασιούχων, το οποίο έκανε στην ουσία δεκτό με την απόφαση της η Ολομέλεια  του Ανωτάτου Δικαστηρίου αποτυπώνει σε ενημερωτικό του σημείωμα ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΔΕ Γ. Ζυγούρης.

Όπως τονίζει, με βάση αυτό το σκεπτικό η Ολομέλεια του ΕΣ δέχθηκε ότι οι διατάξεις του ά. 16 Ν. 4429/2016 και του ά. 25 Ν. 4456/2017 είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ λόγω του ότι:

Α: Για το ά. 16 Ν. 4429/2016 (δύο σημεία)

Για τις συγκεκριμένες δαπάνες καθαριότητας, οι οποίες αντιμετωπίζονται από το νομοθέτη με τη ρύθμιση αυτή ως διαρκείς, διαλαμβάνεται μεμονωμένη ρύθμιση, διαφοροποιώντας τον τρόπο κάλυψής τους από τον ενιαίο, ομοιόμορφο, συνολικό και συστηματικό τρόπο αντιμετώπισης των πάγιων και διαρκών αναγκών των φορέων του δημοσίου τομέα, τον οποίο επιβάλλει το άρθρο 103 του Συντάγματος, κατά παράβαση των αρχών της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της ισότητας και με την παράκαμψη της τακτικής διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού βάσει αντικειμενικών κριτηρίων επιλογής (άρθρο 103 παρ. 7 εδ. α΄), με αποτέλεσμα να ευνοούνται τα φυσικά πρόσωπα που συμβλήθηκαν με τις οικείες, αναδρομικά παρατεινόμενες, ατομικές συμβάσεις εργασίας και να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο πρόσωπο να διεκδικήσει την πρόσληψή του, βάσει παγίων διατάξεων της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, μέσω τυπικής διαδικασίας για την κάλυψη αυτών των αναγκών των Ο.Τ.Α.
Οι συγκεκριμένες προσλήψεις, καθώς αποσυνδέονται από την κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών και οι σχετικές τους δαπάνες εκτελούνται σε βάρος όχι μόνον των εσόδων των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας αλλά και από τα κάθε είδους, γενικά και μη προοριζόμενα για την κάλυψη των δαπανών αυτών, έσοδα, διενεργούνται κατά παράβαση των ρυθμίσεων της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου «Αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα» (ΦΕΚ Α΄ 280, όπως η ισχύς της παρατάθηκε διαδοχικά με τελευταία, κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα, παράταση έως 31.12.2016 με την 51/30.12.2015 Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου), σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται η πρόσληψη του πάσης φύσεως προσωπικού των Ο.Τ.Α., εξαιρουμένου ρητά (άρθρο 4 παρ. 1 περ. κγ΄ της ως άνω ΠΥΣ, όπως προστέθηκε με το άρθρο 8 του ν. 4325/2015, ΦΕΚ Α΄ 47) μόνον του προσωπικού που προσλαμβάνεται για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών ή άλλων περιοδικών και πρόσκαιρων αναγκών».

Β) Για το ά. 25 του Ν.4456/2017 (τρία σημεία)

Παραβιάζεται ο συνταγματικά κατοχυρωμένος στο άρθρο 98 παρ. 1 εδ. α’ του Συντάγματος προληπτικός έλεγχος, διότι με αυτήν σκοπείται η αποφυγή των συνεπειών που συνεπάγεται η άσκηση του ελέγχου αυτού, η οποία καταλήγει στη μη θεώρηση των χρηματικών ενταλμάτων, με τα οποία εντέλλονται μη νόμιμες δαπάνες. Καθώς δε οι ανωτέρω συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου συνήφθησαν κατά παράβαση τόσο του άρθρου 21 του ν. 2190/1994 και του άρθρου 5 του π.δ. 164/2004, είναι αυτοδικαίως άκυρες (άρθρ. 21 παρ. 2 του ν. 2190/1994 και 7 παρ. 1 του π.δ.), κατά το στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου, οι νομιμοποιητικές διατάξεις δεν δύναται να προσδώσουν αυτοτελή νόμιμη βάση στη γενόμενη παράταση ισχύος αυτών, η έλλειψη της οποίας (νόμιμης βάσης) και η, συνεπεία αυτής, απουσία έγκυρου συμβατικού δεσμού εμποδίζουν τη σύννομη εκταμίευση του δημοτικού χρήματος και την πληρωμή των σχετικών δαπανών εξ αυτής της αιτίας τόσο ως αντίτιμο της ήδη παρασχεθείσας εργασίας όσο και την εργασία, η οποία πρόκειται να παρασχεθεί στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ στο πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ).

Δελτίο τύπου, 12-5-2017.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, από την 1η Ιουνίου 2017, καθίστανται αυτοδίκαια ωφελούμενοι του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, με τους παρακάτω τρόπους:

Είτε, απευθείας από τους δικαιούχος ΚΕΑ με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης και με επιλογή στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης του ΚΕΑ του εταίρου της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ, από τον οποίο επιθυμούν να εξυπηρετούνται.

Είτε, στο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα:

•    Δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου, Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας, Αργυρουπόλεως 4, τηλέφωνο 2313304068,  Δευτέρα και Τετάρτη 09:00 πμ – 14:00 μμ
•    Δημοτική ενότητα Καλλιθέας, Κοινοτικό κατάστημα Πενταλόφου, τηλέφωνο 23133000832 – 2313300833, Δευτέρα και Τετάρτη 09:00 πμ- 14:00 μμ
•    Δημοτική ενότητα Μυγδονίας, Κοινοτικό κατάστημα Μυγδονίας, τηλέφωνο 2394330590, Τετάρτη και Παρασκευή 09:00 πμ - 14:00 μμ

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

 
Αύριο η γιορτή της μητέρας.

Δελτίο τύπου, 12-5-2017.

 
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στον τελικό των play off της Α' κατηγορίας ΕΠΣΜ.

Δελτίο τύπου, 12-5-2017.

O Κεραυνός Ωραιοκάστρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό των PLAY OFF του ομίλου του στην Α κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Η ομάδα μας αποκλείοντας στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις τον ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΟΣ με σκορ 3-2 και την ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ με 10-9 στα πέναλντι, κανονικός αγώνας και παράταση 2-2.
Αγωνίζεται την Κυριακή 14/5/2017 ώρα 5μ.μ στον τελικό με την ομάδα του ΑΡΗ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ στο γήπεδο ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ.

Υ.Γ Παρακαλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος να μας ενισχύσει με την παρουσία του.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

 
Οι μουλωχτές προσλήψεις στη ΔΗΚΕΩ και η σύγκρισή τους με τις διαφανείς.

Σχόλιο "Τροχού", 11-5-2017.

Οι υποψήφιοι στις μουλωχτές προσλήψεις που κάνει ο Ζιακούλης στη ΔΗΚΕΩ είναι δύο ή τρία άτομα για μια θέση, από την άλλη στις προσλήψεις με συνθήκες διαφάνειας, όπως αυτές που έγιναν από το δήμο για το κοινωνικό φαρμακείο και το παντοπωλείο, είχαμε 130 υποψήφιους για 4 θέσεις, τα συμπεράσματα δικά σας...

 
Η παράταξη Παπακωνσταντίνου ζητά να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της κακοδιαχείρισης των Κοιμητηρίων Ωραιοκάστρου.

Δελτίο τύπου, 10-5-2017.

Ωραιόκαστρο 10/5/17

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου,
κ. Θεόφιλο Σημαιοφορίδη

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα αίτηση την οποία σας αποστέλλω και ηλεκτρονικά, σας γνωρίζω ότι επιθυμούμε να εισάγετε στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα Ημερήσιας Διάταξης με τίτλο: «Λειτουργία των Κοιμητηρίων Ωραιοκάστρου. Σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής και Διενέργεια Διοικητικού και Οικονομικού Ελέγχου».

Ύστερα από τις σημαντικές αποκαλύψεις για υποψίες κακοδιαχείρησης στον τομέα των Κοιμητηρίων, αλλά και τις ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις που παίρνει στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου ο τρόπος λειτουργίας αυτών, δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.

Για τον λόγο αυτό θεωρούμε επιβεβλημένη την εισαγωγή του συγκεκριμένου θέματος ενώπιον του σώματος των αιρετών, όπως επίσης και την παρουσία όλων όσοι μέχρι τώρα είχαν την λειτουργία – διαχείριση των Κοιμητηρίων υπό την επίβλεψή τους.

Με Τιμή,

Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

 
«Οι μπελάδες του δημάρχου» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου – Το Σάββατο η πρεμιέρα.

Δελτίο τύπου, 10-5-2017.

Μια σπαρακτική κωμωδία, «Οι μπελάδες του δημάρχου» της  Βαλασίας Πετρίδη από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 8.30 το βράδυ στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο.
Η θεατρική παράσταση θα δοθεί και την Κυριακή 14 Μαΐου την ίδια ώρα ενώ αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται προαιρετικά τρόφιμα μακράς διαρκείας υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου. 

«Το πολιτιστικό κομμάτι μιας κοινωνίας είναι το πιο δημιουργικό. Οι συντελεστές και τα μέλη της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου, με την πλούσια δράση που αναπτύσσουν, αναδεικνύουν την πολιτιστική μας ταυτότητα. Η θεατρική μας ομάδα είναι αποτέλεσμα της πολιτισμικής μας δύναμης και της υψηλής ενόρασης, ώστε να συμβάλουμε στην πολιτιστική ανέλιξη του τόπου μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

«Το θέατρο ως καλλιτεχνική δημιουργία, με τις πολλαπλές μορφές και τους τρόπους έκφρασης του, αποτελεί τον κατεξοχήν φορέα πολιτισμού. Η ανάδειξή του μέσω της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου μας, αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε αυτή τη μορφή τέχνης», αναφέρει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

Δελτίο τύπου, 9-5-2017.

«Με την πένα του συγγραφέα…
Αναστορώ τα παλαιά»

Ένα λογοτεχνικό αναλόγιο, «θύμηση ευλαβική», μία επαναπροσέγγιση της ιστορίας των Ελλήνων του Πόντου, με αποσπάσματα από λογοτεχνικά έργα, που ανασυνθέτουν την τοπογραφία, την οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική και πνευματική ζωή των ανθρώπων εκεί, από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι τον ξεριζωμό και παράλληλα ένα χρονικό -σε λογοτεχνική απόδοση- των πιο σημαντικών ιστορικών και πολιτικών γεγονότων που οδήγησαν στη γενοκτονία.  
“Επιδιώξαμε να κρατήσουμε την ιστορία στα χέρια μας∙ την πήραμε, τη σεβαστήκαμε και είχαμε χρέος να τη διαφυλάξουμε. Τη γράψαμε για να μη χαθεί, για να διαιωνίζεται. Την παραδώσαμε για να μην ξεχαστεί, την αγκαλιάσαμε ως αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας … τη συνεχίζουμε εις τους αιώνας των αιώνων, γιατί θα μας ακολουθεί πάντοτε».     

Π. Λαμπαρδή  «Οι Φύλακες της Ανατολίας»

 
Απίστευτα πράγματα, ο Ζιακούλης προσέλαβε καθηγητή στα ΚΔΑΠ για να μάθει στα παιδιά πως θα διαχειρίζονται το χαρτζιλίκι τους, η προκήρυξη για άλλη μια φορά δε δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του δήμου παρά την δέσμευση του Ζιακούλη.

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 8-5-2017.

Η διοίκηση Ζιακούλη στη ΔΗΚΕΩ συνεχίζει ακάθεκτη να μας εκπλήσσει με τα συνεχή της θαύματα. Ποιο ήταν το τελευταίο τους κατόρθωμα; Προσέλαβαν στα ΚΔΑΠ καθηγήτρια με πτυχίο ΤΕ Διοίκησης και Οικονομίας για να μαθαίνει λέει στα παιδιά "πως θα διαχειρίζονται το χαρτζιλίκι τους". Βέβαια η προκήρυξη δεν αναρτήθηκε ούτε στο δημαρχείο ούτε στην ιστοσελίδα του δήμου όπως είχε υποσχεθεί ο Ζιακούλης στο δημοτικό συμβούλιο όταν του είχε ασκηθεί κριτική για προηγούμενες αδιαφανείς και ρουσφετολογικές προσλήψεις (τότε που προσελήφθη και ο γιος του αντιδημάρχου Ιωσηφίδη). Έτσι παρά τη σαφή δέσμευση του Ζιακούλη η προκήρυξη αναρτήθηκε μονάχα στα γραφεία και στην ιστοσελίδα της ΔΗΚΕΩ την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν και ουδείς επισκέπτεται. Είμαστε περίεργοι τι δικαιολογία θα σκαρφιστεί για να δικαιολογήσει το νέο του κατόρθωμα ο θαυματοποιός πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την απόφαση πρόσληψης και την προκήρυξη.


 
Αυτή η διοίκηση θέλει πίεση ακόμα και για τα στοιχειώδη, προχθές έγραψε η τοπική ιστοσελίδα για τις βρύσες στην αυλή του Κονταξοπούλειου που δε λειτουργούν και σήμερα τις φτιάχνανε.

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 8-5-2017.

Μπορεί να λέει τα χειρότερα για τα σάιτ ο Γαβότσης, από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου (γιατί προτύτερα ήταν στο "γλείψιμο"), όμως φαίνεται πως τρέχει από πίσω τους έστω και ασθμαίνων. Μόλις προχθές έγραψε η τοπική ιστοσελίδα "Πολίτες Ωραιοκάστρου" για τις βρύσες στην αυλή του Κονταξοπούλειου Γυμναστήριου που δε λειτουργούν και σήμερα το πρωί οι τεχνίτες του δήμου ήταν εκεί και τις επισκεύαζαν. Μάλιστα στην κουβέντα που είχα μαζί τους μου παραπονέθηκαν ότι πολλές φορές έχουν φτιάξει τις συγκεκριμένες βρύσες αλλά η νεολαία που μαζεύεται εκεί τις χαλάει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δε θα ξανασυμβεί (εφόσον ισχύει) και οι βρύσες θα λειτουργούν και θα ξεδιψούν τον κόσμο που περνάει την ώρα του στο χώρο.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενοΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 336